dinsdag 2 augustus 2011

Geen dikke vriendjes











Ik trok een beetje wit om mijn neus weg, nee serieus, ik schrok echt. Waarschijnlijk omdat ik dit toch echt niet verwacht had, maar ik moet er wel aan geloven, zo zwaar als ik nu ben, ben ik nog nooit geweest! Oke, ik merkte wel dat sommige kledingstukken niet meer zo geweldig zaten, maar dat ik een record had verbetert dat had ik dus echt niet verwacht.

Gelukkig had ik de dag tevoren twee kookboeken voor slankelijners in de kringloop op de kop getikt, meteen ook maar een bezoek aan de supermarkt ingelast, om de gezonde en slanke heerlijkheden in te slaan. Want ik wil wel lekker blijven eten. Gelukkig ben ik geen neuroot die van een enkel vetrolletje kompleet overstuur raakt. Eerlijk gezegd heb ik niet eens een vetrol, want ik zet maar op één plek aan, namelijk mijn buik. Ik heb een heel bol buikje, en het wordt tijd dat ik hem eens onderhanden gaat nemen, want zoals mij vertelt is, vet rond de taille is een gevaar voor hart en vaatziekte. En het kost natuurlijk ook meer moeite om je veters te strikken

Ik ben dus aan de lijn! Ik word dus toch maar geen lid van de dikke vriendjes club, van de striphelden uit mijn jeugd; Billy en Betsy Turf. Bijkomend voordeel is dat ik dan ook niet op mijn hoede hoef te zijn voor Meester Kwel en zijn stok.

2 opmerkingen:

  1. Heel veel succes met afslanken lieverd! En zeker lekker blijven eten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel succes met de lijn! Ik moet er ook aan geloven (billen en dijen haha) maar daar maak ik mij na de verhuizing wel weer druk om.

    BeantwoordenVerwijderen